Μαργαρίτα ρόδι – η κόκκινη

Η μαργαρίτα ρόδι δεν είναι συνηθισμένη. Θα είναι έκπληξη για τους καλεσμένους σας, όταν προσφέρετε μια κατακόκκινη μαργαρίτα να λάμπει στα φώτα!

Η κλασική μαργαρίτα γίνεται με λεμόνι, αλλά με το γύρισμα των εποχών κι άλλα φρούτα παίρνουν μέρος στο πάρτι.

Μαργαρίτα φράουλα ή ροδάκινο ή μάνγκο ή πεπόνι ή raspberry ή μήλο ή μπανάνα ή ρόδι.

Όλες πίνονται σε δύο εκδοχές: είτε “παγωμένες” (frozen) όπου έχουμε σπάσει τα παγάκια στο blender, είτε “απλές” όπου ανακατεύονται με πάγο αλλά σερβίρονται στα ποτήρια χωρίς αυτόν. Στη δική μας παρέα προτιμάμε τις παγωμένες μαργαρίτες.

Το χειμώνα, τα ρόδια φωτίζουν με το ρουμπινί χρώμα τους τα φαγητά και τη ζωή μας. Πως θα νοιώθατε αν σας πρόσφεραν στο επόμενο πάρτι μια παγωμένη ρουμπινί μαργαρίτα με σποράκια ροδιού να κολυμπούν ανάμεσα στον σπασμένο πάγο, μαζί με τις προσωρινά παγιδευμένες φυσαλίδες οξυγόνου;

Σερβίρετε μαζί κίτρινες μαργαρίτες λεμονιού και ρουμπινί μαργαρίτες ροδιού.

Να έχετε προβλέψει παραπάνω υλικά γιατί ποτέ κανείς δεν σταματά στη μία μαργαρίτα.

Διαβάστε περισσότερα για την συνταγή εδώ: http://www.tastefull.gr/recipe/margarita-rodi#O2Irb35U7waLxqxi.99